de praktijk

Algemeen

Body Stress Release Zaanstreek kun je vinden in de BedrijvigeBij Unit C145,
Lagendijk 1-3, 1541 KA, Koog a/d Zaan.

BSR Zaanstreek is bereikbaar via WhatsApp of telefonisch op 06 33033669.
Als je voor het eerste een afspraak wil maken of op zoek bent naar meer informatie, dan kan je een bericht via het contactformulier sturen, ik probeer dezelfde dag nog te reageren via email of telefonisch. 

body-stress-release-zaanstreek-praktijk-bedrijvigebij-koogaandezaan

KVK: 27356375
AGB code praktijk: 90092362
AGB code behandelaar: 90115840
Body Stress Release Associatie Nederland: 197
Cat Vergoedbaar: 99212023-04-03

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag.
Alleen op afspraak.

In overleg worden weleens afspraken in het weekend gemaakt.

Met de auto is de gratis parkeerplaats van de praktijk te bereiken via de ingang aan de Pinkstraat (Zie kaart).

Met het openbaar vervoer is het het kortst lopen vanuit station Zaandijk Zaanse Schans. Van daaruit is het ongeveer 700 meter lopen naar de parkeerplaats van de BedrijvigeBij aan de Pinkstraat (zie kaart).

U loopt vervolgens naar het einde van de parkeerplaats en volgt het voetbad. Na zo’n 50 meter ziet u een grasveldje met een vijver, waarna u links de hoofdingang vindt (Schuifdeur). Deze kunt u openen met de meegestuurde link in de afspraakbevestiging.
Als u binnen bent, houdt u links aan totdat u bij de C vleugel bent. De praktijk bevindt zich in ruimte C145. U kunt wachten in de wachtruimte aan het begin van de C vleugel op de begane grond. Daar zal ik u op komen halen.

Body Stress Release practitioner

Na 20 jaar in de ICT-branche in verschillende rollen gewerkt te hebben, besloot ik het roer
om te gooien en mijn roeping om mensen te helpen hun kwaliteit van leven te verbeteren te volgen. Body stress release is voor mij een effectieve manier gebleken om na een heftige burn-out m’n lichaam weer vrij te maken
van opgeslagen, vastgezette spanningen, die de oorzaak waren van rugpijn,nekpijn en slapenloosheid.

Ik zie body stress release als een manier om mensen te helpen weer terug te komen in hun natuurlijke ontspanning en vrijheid van het lichaam. Door toedoen van dagelijkse stress, trauma of ongelukken bouwen velen van ons spanning op in onze spieren en bindweefsel, waardoor het zenuwstelsel ontregeld kan raken. Het gevolg is vaak onverklaarbare fysieke en mentale klachten.

Ik vind het prettig mensen te helpen door vanuit verbinding het lichaam weer te laten ontspannen met behulp van de body stress release techniek. Ik werk graag vanuit rust en ruimte voor de ander, om op die manier het lichaam hulp te bieden richting herstel. Mijn eigen ervaring en de bijzondere verhalen die ik altijd weer hoor na body stress release behandelingen blijven me verwonderen.

Hieronder mijn bio in steekwoorden:

 

Zeeland (Middelburg) – Boerderij –Technisch studie – Studie Psychologie – Vader van Daniël — Fascinatie voor stress en trauma – Boeddhisme – Meditatie – Biodanza – Esctatic Dance – Natuurliefhebber – Nieuwsgierig – Doorzetter – Rust en Ruimte – Verbinding – Invoelend –Open – Holistisch